Tuesday, July 12, 2022

Dana savuica

Dana Savuica was born in Romania on January 23 1970. Httpsgoogl9GaiqjUrmareste editiile complete La Maruta pe ProTV Plus.


Gina Liano On Twitter Gina Liano Celebs New Fragrances

Vedeta și-a deschis sufletul ulterior și a recunoscut că bărbatul cu care are o fată Julie i-ar fi fost infidel.

. Dana Savuica was born on Friday January 23 1970 in Romania. Currently she is 52 years old and her 53rd birthday is in. Dana Săvuică și-a lăsat fanii muți după ce a postat mai multe fotografii provocatoare de pe plajă.

Elafonisi-Top10 cele mai frumoase plaje din Grecia cu apa cristalina si nisip rozgreece. 22 ianuarie 1970 București este o femeie de afaceri din România fost fotomodel și realizatoare de emisiuni TV. Take a look at my lifestyle.

10 hours agoEu care purtam M-L. Dana Săvuică a divorțat după 25 de ani de căsnicie. Dana Săvuică s-a născut la data de 23 ianuarie 1970 ceea ce înseamnă că va împlini curând 51 de ani.

Ajunsă la 52 de ani Dana Savuica traieste a doua tinerete. La șapte ani de când a divorțat de fostul soț vedeta este fericită alături de partenerul ei. FOTO 18 Pozele pentru care o invidiază toate femeile.

7 hours agoDana Săvuică a postat prima imagine alături de iubit. 1 hour agoDana Săvuică a dezvăluit în cadrul emisiunii pe care o moderează că s-a gândit serios la o metodă de slăbire care să aibă rezultate cât mai rapide după ce a pierdut controlul asupra greutății sale corporaleNemulțumită că ajunsese să poarte măsura XL la un moment dat vedeta a călcat pragul medicului estetician pentru a face o intervenție însă doctorul a refuzat-o. În 2015 Dana Săvuică a trecut printr-un divorț dureros.

She posted a photo of Karl Lagerfeld to her Instagram account in February 2019. She usually posts modeling and travel photos for the benefit of her 50000 followers. La momentul respectiv frumoasa blondă avea 30 de ani şi arăta absolut senzaţional.

-1 Likes 105 Comments - Dana Savuica danasavuica on Instagram. Pentru că are un corp de invidiat vedeta nu. Her given name is Dana Savuica and friends just call her Dana.

Dana Săvuică este prima femeie din România care a pozat în Playboz în 1999. Deci medium spre large și ajunsesem la XL. Vedeta a decis să se despartă de cel care i-a fost soț timp de 25 de ani și.

Dana Săvuică goală şi fierbinte. Am trecut așa la o măsură în câteva luni de zile a spus Dana Săvuică la Ego Life. Dana Săvuică și Răzvan Stanciu au decis să se separe la notar aparent fără prea mari resentimente.

Cine a fost Hugh Hefner Hugh Hefner născut pe 9 aprilie 1926 a fost fondator al revistei americane Playboy editor om de afaceri și la rândul său playboy. Ea a făcut parte dintr-o familie de diplomați motiv pentru care și-a petrecut o parte din viață alături de ei în Asia de Sud-Est. Acum nu trebuie să fiți supărate pe mine doamnelor cele care aveți forme rubensiene și poate purtați XL sau XXL pentru mine a fost așa o dramă.

Dana Săvuica se numără printre cele mai frumoase femei din România iar la cei 50 de ani pe care-i are vedeta arată la fel de bine ca acum 30 de ani pe când poza pentru revista Playboy. Este prima româncă care a pozat în ediția locală a revistei pentru bărbați Playboy în noiembrie 1999. Dana Săvuică nu a oferit prea multe detalii despre noul iubit menționând doar că se cunosc de peste 30 de ani din perioada facultății.

10 hours agoÎn 2015 Dana Săvuică a decis să divorțeze de soțul ei Răzvan Stanciu după 25 de ani de căsnicie. Divortată de șapte ani ea și-a făcut o nouă relație și profită de vremea caniculară de afară. Dana Săvuică și Răzvan Stanciu au fost căsătoriți timp de 25 de ani iar din povestea lor de iubire s-a născut o fată pe nume JulieCei doi au ales să meargă însă pe drumuri separate în anul 2015 veste care a șocat pe toată lumea mai ales că fostul model nu a lăsat niciodată să se vadă că ar avea probleme în căsnicie.

2 days agoDana Săvuică declarații despre primul pictorial în Playboy. Dana Săvuică a plecat în vacanță în Grecia dar nu singură ci impreună cu iubitul pe care l. You can learn more interesting insights about this date as well as your own birthday at BirthdayDetails.

10 hours agoDana a postat și primele imagini cu cel alături de care și-a refăcut viața după divorțul de Răzvan Stanciu. Contrar aşteptărilor Dana s-a menţinut. În acel moment vedeta a preferat să nu.

Author of Din calatoriile unei femei cu suflet de copil. Dana Săvuică s-a comparat cu Andreea Esca susținând că așa cum prezentatoarea a intrat în istoria showbiz-ului românesc prin vechimea de la pupitrul ProTV și faimoasa replică Bună seara România așa și ea s-a remarcat prin apariția în revista Playboy. Social media star who has gained a sizable following on her eponymous Instagram account.

Dana Savuica is a director and actress known for Omul zilei 1997 Talisman 1998 and Etiquette 2009. O dată eşti prima spunea Dana Săvuică despre experiența de a poza goală. Chiar dacă îi place să păstreze discreția la acest capitol Dana Săvuică a trecut print-un divorț care a zgiduit lumea mondenă în urmă cu șase ani.

Aboneaza-te la canal sa primesti cele mai noi editii. Dana Săvuică goală şi fierbinte. Dana was born in the Generation X her zodiac.

Life is colorful and full of adventures. Ea a fost mereu admirată pentru modul în care arată având un trup bine proproționat și o. După 25 de ani de căsnicie Dana Săvuică a.


Dana Savuica Fashion Halter Dress Sexy


Pin Taulussa Things We 3


Dana Savuica Mini Dress Fashion Dresses


Pin On Wow


Dana Savuica Au Distribuit O Fotografie Pe Instagram Cred Ca Am Furat Startul De Sarbatori Little Black Dress Am Ciorapi Sexy Am Atmosfera De Atmosfera


Dana Savuica Si Fiica Ei Julie Viva Fashion Dana Sis


Burcu Kara Wearing Romanian Blouse Ie 3 Star Dress Romanian Outdoor


Pin On Femei Frumoase


Pin On Bloggers Celebrities


Dana Savuica Summer Dresses Fashion Dresses


Red Love Dana Savuica Showed Cristallini Cocktail Dress Impeccably In A Vibrant Shade Elizabeth Arden To Launch Romania Fashion Dresses Peplum Dress


Tsu Cosmeticos Nosotros Publicidades Eventos Culturales Publicidad Eventos


Pin On Donatella Pecci Blunt


Pin On Bloggers Celebrities


Fashion Days Etiquette By Dana Savuica Fashion Days Fashion Shoes


Perfume By Marie Gray Glossypages Perfume Fragrances Perfume Fragrance


Pin On Red Carpet Appearances Editorials


Sensational Black Sequin Mermaid Shaped Cocktail Dress Gorgeous Actress And International Model Catrinel Marlon Looked Sensat Rochie De Mireasă Mireasă Rochii


Pin On Inspirational Mixed Race Women

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya